Mennyire fáj a fogínybe adott injekció?
Figyelt kérdés
Holnap megyek fogorvoshoz, betömi a fogam, de félek az érzéstelenítőtől, még sosem kaptam, de most szeretnék Milyen érzés egy normál pl. karba adott injekcióhoz képest? Annál jobban fáj?2013. ápr. 4. 18:47
1/4 anonim válasza:
Nekem töméskor nem közvetlenül az ínybe szúrta, hanem a foghoz közel a szájam belsejébe, és egyáltalán nem volt vészes.
2/4 anonim 

válasza:

Én az ínyembe kaptam a szurit, de olyan kis vékony tűvel csinálta a doki, hogy meg sem éreztem. Talán egy kis nyomást érzel majd ha a lidokaint adagolja be, de pillanatok alatt lezsibbad a szád és nem fogsz érezni semmit. Szóval nyugi! :)
3/4 anonim 

válasza:

Pár pillanatig feszítő érzést érzel, de egyáltalán nem fáj.
4/4 anonim válasza:
Mint a karba adott kb. Érzed, de nem fáj, nekem rosszabb a zsibbadás érzete. idegesítő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!