Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fájdalommentes fogászat-de...

Fájdalommentes fogászat-de nekem miért fáj az injekció ennyire?

Figyelt kérdés
Nagyon sok maszek fogorvosnál voltam már, de az injekciót senki nem tudja úgy beadni elöl felülre, hogy ne akarjak hisztérikus zokogásban kitörni a fájdalomtól. Most az utolsó ilyen érzéstelenítőt egy hete kaptam, de még most is fáj a helye, kb a szemem alatt-orrom mellett. Pedig nincs begyulladva amúgy semmi. Tényleg ez a normális? Én ezt már lelkileg sem tudom kiheverni. Oké, nem bőgtem de közel álltam hozzá, és még most is úgy érzem, soha többet nem akarok fogorvoshoz menni. :(
2013. márc. 19. 14:50
 1/4 A kérdező kommentje:
Most megint azon filózok hogy keresek másik orvost, mert ezt én nem bírom így... de ő volt már a 25. fogorvosom.
2013. márc. 19. 14:54
 2/4 anonim ***** válasza:
A tűtől is és a fogorvostól is függ, én is kaptam már olyan injekciót, hogy majd elájultam a fájdalomtól és a helye is fájt, egy doktornőnél viszont a felső szemfogam kezelésénél beadott injekciót meg sem éreztem, egy magán szájsebész műtötte ugyanezt a fogamat, és nála sem éreztem az injekció beadását, de a műtétből sem semmit.
2013. márc. 19. 15:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Kérd meg a dokit, hogy a tű beszúrása előtt fújja be, vagy kenje be az ínyedet zsibbasztóval.
2013. márc. 19. 15:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom Te hova jársz fogorvoshoz, de nekem úgy beadják az injekciókat, hogy meg sem érzem őket. 1x volt ami fájt, azt hátra adták, de kilehetett bírni. Őrs klinikára járok.
2013. márc. 22. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!