Viclok kérdése:
Lesz valami bajom?
Figyelt kérdés
ha fogorvos előtt beveszek egy rakta fájdalomcsillapítót lesz valami bajom mikor megkapom a lidokaint2013. ápr. 3. 10:45
1/4 anonim válasza:
sztem nem érdemes bevenned semmit,ha nagyon fájni fog, az orvos fog adni megfelelő fájdalom csillapítót.Túl fogod élni anélkül is.
2/4 anonim válasza:
lehet ... és mondd el neki előtte, hogy miből mennyit vettél be ... fenn áll az esély, hogy nem is fog hozzád nyúlni, nem kockáztat
3/4 Salx Narval válasza:
Nem hinném, legalábbis nekem semmi gondot nem okozott. Ha nagyon fáj, szerintem vedd be, ha elviselhető akkor inkább ne.
4/4 anonim válasza:
Ha most nem fáj semmi,akkor ne vegyed be,mert a lidokain blokkolja helyileg az érzőideget így semmi fájdalmat nem fogsz érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!