Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyibe kerül egy állandó...

Mennyibe kerül egy állandó fogszabályzó egy 15 éves lánynak?

Figyelt kérdés
Olyat szeretnék, amiben színes gumik is vannak :) És SZTK-ban, vagy magánorvosnál érdemesebb csináltatni? (Fogalmam sincs, hogy a közelben hol van magánorvos, de majd utánanézek, biztos van :D)
2013. ápr. 2. 11:41
 1/5 Robi.88. ***** válasza:
Fogszabályzásra sztem nincs állami támogatás! egy fogsorra szal also v felsore olyan 200 korul van.
2013. ápr. 2. 11:49
 2/5 A kérdező kommentje:
tyűha :D Én olyan 100 ezer körül gondoltam :D Fele ennyiért.
2013. ápr. 2. 13:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát hogy hol éredemesebb magánorvosnál, vagy SZTK-ra azt nem tudom, de ha az anyagiak motiválnak, akkor nyugodtan menj SZTK-ra, mert igenis, hogy ha 18 éves korod alatt elkezded a kezelést, akkor van rá TB támogatás.

És amit Te szeretnél, amire szines gumikat raknak, az a legolcsóbb kategória, és az ottkörül van, ahogy gondolod, 100.000.-ből szeritnem kijön az állandó fogszabályzó.

De az én lányom előtte már elhasznált két éjszakait, és miután megszabadult az állandótól, még most ismét kapott éjszakait. Tehát azért mindez már jóval több 100.000.-Ft-nál, de ezt évek alatt kellett kifizetni.

És az SZTK-orvos is kívánságodnak megfelelő szinű gumikat rak rá! :)

2013. ápr. 2. 16:18
 4/5 anonim ***** válasza:

eddig úgy volt, hogy ha indokolt akkor 16 év alatt ingyenes de azt hiszem ezt már eltörölték

100000/ív-ért már lehet csináltatni

2013. ápr. 2. 16:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Régebben sem volt ingyenes 16 alatt sztk-ban.Úgy tudom,hogy a támogatott 50 körül kijön ívenként,100-120 ezerért már magánrendelőben is lehet felrakatni,csak ott az aktiválást is perkálni kell.
2013. ápr. 2. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!