Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Nekem nem sokára felrakják a...

Nekem nem sokára felrakják a fogszabályzót (állandó)! Amikor felrakják fájni fog? És milyen kajákat ehetsz az elején? Rágózni lehet?

Figyelt kérdés

2013. márc. 28. 14:11
 1/4 anonim válasza:

Mikor felrakják akkor még nem, de egy fél órán belül 2 napig enni sem tudsz majd HA nem veszel be fájdalomcsillapítót.

Nekem is volt fogszabim én mindig algo pirinnel jártam :D Mindig legyen nálad fájdalomcsillapító, nem csak akkor amikor felrakják hanem akkor is ha állítanak rajta, drótot cserélnek stb. Amint érzed majd h húzza, azonnal vegyél be egyet. Az egész procedúrát megkönnyíti. Ja, és ne felejts el bekajálni felrakás előtt! :) Én egy teljes napig nem tudtam enni utána, mert persze senki se mondta h egyél előtte meg legyen nálad gyógyszer... -.-

Az első egy hétben igyekezz pépes kajákat enni, a kenyeret, szendvicset darabold fel. Én bátor voltam és rágóztam benne, ennek eredményeként a 2 hátsó gyűrű 3 havonta mindig leesett. :D Kemény, tapadós kajákat ne egyél (gumicukor, karamell és egyebek), mert a ragasztó eleinte bírja, de meg fogja adni magát...

Kitartást! :3

2013. márc. 28. 14:35
 2/4 anonim válasza:
fog fájni és még hányingered is lesz egy darabig míg nem szokod meg hordj magaddal, rágózni nem lehet.
2013. márc. 29. 10:34
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen:)
2013. márc. 30. 20:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem első hónap végig fájt,persze enni tudtam,de az elején csak pépes kajákat.Mondjuk nekem másfél év alatt egyszer sem volt olyan,hogy gyógyszert kelljen bevennem,de ez részlet kérdése.Engem inkább az zavart hogy ugye lazák voltak a fogaim,és olyan fura érzés volt.Aktiválás meg..nekem 3hónap után már egyáltalán nem fáj.Akkor,abban a pillanatban mikor csinálja fáj,de az kb. 1perc,utána semmi.Mondjuk azóta kb. semmit nem csinál vele csak a gumit cseréle le néha...1 éve lassan hogy össze kell gumiznom az alsó meg a felső szemfogamat esténként,persze semmi változás,amit ő is beismer!Értelme biztos van,csak én nem látom,akkor minek kell csinálni-.-Én ugyan úgy eszek,rágózok,mintha fent se lenne.
2013. márc. 31. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!