Nekem nem sokára felrakják a fogszabályzót (állandó)! Amikor felrakják fájni fog? És milyen kajákat ehetsz az elején? Rágózni lehet?
Mikor felrakják akkor még nem, de egy fél órán belül 2 napig enni sem tudsz majd HA nem veszel be fájdalomcsillapítót.
Nekem is volt fogszabim én mindig algo pirinnel jártam :D Mindig legyen nálad fájdalomcsillapító, nem csak akkor amikor felrakják hanem akkor is ha állítanak rajta, drótot cserélnek stb. Amint érzed majd h húzza, azonnal vegyél be egyet. Az egész procedúrát megkönnyíti. Ja, és ne felejts el bekajálni felrakás előtt! :) Én egy teljes napig nem tudtam enni utána, mert persze senki se mondta h egyél előtte meg legyen nálad gyógyszer... -.-
Az első egy hétben igyekezz pépes kajákat enni, a kenyeret, szendvicset darabold fel. Én bátor voltam és rágóztam benne, ennek eredményeként a 2 hátsó gyűrű 3 havonta mindig leesett. :D Kemény, tapadós kajákat ne egyél (gumicukor, karamell és egyebek), mert a ragasztó eleinte bírja, de meg fogja adni magát...
Kitartást! :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!