Mit gondoltok a fogamról? (kép)
Figyelt kérdés
Közülük az egyik le/ki tört.(ne tudjátok meg milyen depis voltam abban a három hétben amíg megcsinálták. szal az műfog.2013. márc. 29. 00:55
1/11 anonim válasza:
Ehh nekem is van egy műfogam.
Méghozzá az egyik szemfog tört ki és 2-hétig úgy jártam dolgozni, hogy nem volt pótolva.
A kollégáim azt hitték verekedtem valakivel! :D
3/11 anonim válasza:
ilyen borzalmas minőségű képen nem sok mindent lehet látni.
4/11 A kérdező kommentje:
de mégis?!
2013. márc. 29. 02:09
6/11 anonim válasza:
ahha metsző fog, hát szerintem ez nem vészes.
Valóban van egy árnyalatnyi eltérés.
De csak akkor lenne feltűnő, ha sokáig néznék.
7/11 anonim válasza:
Ha nem mondod, nem venném észre, hogy műfog.
8/11 A kérdező kommentje:
Ennek igazán örülök! köszi szépen....egyébként csak attól tartok ÁLLANDÓAN h nehogy kitörjön újra...vagy a másik :(
2013. márc. 29. 14:17
9/11 anonim válasza:
ez normális, szerintem mindenkiben benne van a félsz, akivel ilyen történt. :)
10/11 anonim válasza:
Mit kellene észrevenni rajta?? Hogy az alsó fogak egymásra nőttek?? Mert az észrevehető. De hogy műfog az egyik, azt nem látom. Végül is még így is szépek a fogaid.. Én örömmel lennék a helyedben, bár nekem nincs műfogam, de hiányos. Szóval gondolj arra, hogy legalább minden fogad megvan, nem hiányos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!