Ínygyulladás kínoz már évek óta. Néha kiújul, majd ideiglenesen elmúlik, ismét kiújul. Most éppen eléggé drasztikusan kínoz. Fogorvos nem tudott nekem konkrétumot mondani az okára, amikor pár éve rákérdezte. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Rendszeresen mosom a fogamat. Eddig a Corsodil eredményt hozott, most még nem, ismét elkezdtem vele öblögetni.Fülembe is kisugároz időnként a fájdalom. Amikor enyhébb formájában jelentkezik, tehát nem jár erősebb fájdalommal, mint mostanában, akkor a keményebb ételek rágása kellemetlen viszketésszerű érzéssel jár. Most vettem Vitinne kapszulát, elkezdtem szedni, remélem, ezzel már javulni fog a helyzet. Továbbra is öblögetek emellett Corsodillal. Ki2009. szept. 17. 09:52
1/5 anonim válasza:
A Corsodil jó, biztos a Vitine is. C vitaminhiány okozhatja, úgyhogy szedjél tablettás C vitamint és ne kíméld az ínyedet fogmosáskor. Fogkefecsere? Szerintem valami fogkrém is van erre.
2/5 A kérdező kommentje:
Tegnap vettem új fogkefét, bár ami megvan, azt fertőtlenítem rendszeresen. Bejelentkezek jövő hétre a fogorvoshoz, ő másik fogorvos, hátha tudna valami tanácsot adni, aki előtte volt pár éve, nem tudott mit mondani a problémámra. Ő a Corsodilt ajánlotta. Azóta mindig van otthon Corsodil. Nekem az a gyanúm, valamilyen más probléma is állhat nálam a háttérben, nemcsak C vitamin hiány. Egyébként sokszor eszek gyümölcsöt is, bár az almát ritkábban, mert kemény és ínygyulladáskor nem szerencsés rágcsálni.... :-( Az egészséges életmód iránt is érdeklődöm, követem is.
2009. szept. 17. 12:12
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot, majd utánanézek a speciális fogkrémnek is. A Vitinne-t tegnaptól kezdtem, tehát ennek jótékony hatására még várnom kell.
2009. szept. 17. 12:13
4/5 anonim válasza:
próbáld ki az ezüstkolloidot. szerintem telitalálat!
5/5 anonim válasza:
Eszembe jutott: Lacalut gyógynövényes fogkrém. És a fogkövet is rendszeresen le kell szedetni, az is okozhatja.
első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!