Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » S. O. S. Hétfőn este húzták...

S. O. S. Hétfőn este húzták ki a fogam alul-hátul, még mindig fáj, az arcom is kezd bedagadni?!

Figyelt kérdés
Mikor kihúzták, nem tettek vattát a fogam helyére, hogy rá tudjak harapni, csak kihúzták és hazaküldtek, elég sokáig vérzett, még ma is éreztem, tegnap belement egy kis étel, de nem tudtam kiszedni a mai fogmosásnál kijött, már enni sem merek, elég fehér és sárga a nyelvem, a kihúzott fogam körül is eléggé fura. Sem antibiotikumot, sem tanácsot semmit nem kaptam, nem kérdetek semmit előtte sem, hogy mi a probléma, pedig egy hete már rettenetesen fájt. Már félek, rettegek visszamenni, olyan nehezen vettem rá magam erre is, hogy elmenjek. Mennyi idő múlva kéne visszamennem?

2013. márc. 20. 10:20
 1/3 anonim ***** válasza:
nekem amikor kihuták 1 honap mulva vissza kellett mennem mert szilánkot hagytak benne. ha nagyon aggodsz menj vissza hogy megrontgenezzék lehet hogy nálad is ez a helyzet, és te előbb tul leszel rajta mint én. sok bátorságot kivánok, tudom nehéz
2013. márc. 20. 10:23
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon nehéz, mert ki sem bírom nyitni a számat, olyan, mintha izomláz is lenne benne, az egész állkapcsom fáj. Felhívom az orvost, ha be kell mennem, akkor holnap megpróbálok, azért nem szeretném azt sem, hogy elfertőződjön vagy valami. :(
2013. márc. 20. 10:30
 3/3 anonim ***** válasza:
nyugi a foghuzás ilyen, nekem is mintha izomlázam lett volna, végülis ott egy kicsit megszadiznak azért fáj most
2013. márc. 21. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!