Segítség, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Régen nagyon szép fogaim voltak, mindig sokat törődtem velük mai napig. De most minden fogam besárgult és olyan mintha szabály szerűen bomlana mert repedések vannak a felületén vagyis mintha a fogam bizonyos részei leválnának róla és a repedések bebarnulnak minden fogamnál ez történt. Miért?? Rendesen mossok fogat reggel és ste szájvíz is használva van! Mit csináljak?? Szégyenlek elmenni a fogorvosomhoz mert elég gyakori vendége vagyok de ha belenéz a számba elájul mert nekem híresen szép fogaim voltak és most még mosolyogni sem merek.
16/lány
2013. márc. 17. 23:08
1/2 anonim 

válasza:

Pedig erre a legjobb megoldás a fogorvos. Tessék elmenni, mielőtt még nem késő és vannak fogaid. Majd ő megmondja miért van és mit lehet kezdeni a problémával.
2/2 anonim 

válasza:

Erről egy képet tudsz feltölteni, mert ilyenről még nem hallottam. 16 évesen még bőven nem kellene a fogaiddal problémának lenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!