A fogorvos egy alkalommal miért csak 1 fogat kezel?
Figyelt kérdés
Ha van 3 fogam amit tömni kellene, akkor miért kell azt elhúzni 2-3 hónapig (1,5-2 hetente 1 fog) Miért nem tömi be egyszerre egymás után mindet és el lenne felejtve. Van ennek valami külön magyarázata?2013. márc. 17. 18:19
1/5 anonim válasza:
SZTK-s doki? Mert akkor azért, mert sokan várakoznak kezelésre.
Ha magán, akkor nincs magyarázata, kérd meg, hogy haladjatok.
2/5 A kérdező kommentje:
Sztk-s. Nézegettem magánt is, de ez egyiknek horrorisztikus árai vannak, a másik meg pont akkor melózik amikor én is, és állandóan elmenni/elkérni magamat a munkahelyről jelenleg nem megoldható.
2013. márc. 17. 18:44
3/5 anonim válasza:
Mert időpont van, most képzeld el valaki odamegy, aki sose volt fogorvosnál, aztán egész nap őt kezelik...
4/5 anonim válasza:
Sztk-ban csak nálunk is csak a sürgősségit csináják meg azonnal,a többire kb. bő egy hónappal későbbre adogatnak időpontokat.Magánnál is az volt,hogy érzéstelenítéssel csak egy fogat csinál egyszerre,anélkül megcsinált volna kettőt,de inkább maradtam az első variációnál.
5/5 A kérdező kommentje:
22:39
jó adjon időpontot az oké, de időpontnál is csak 1 fogat kezel...
Ez meg így nem élet hogy hetente járok fogorvoshoz, mert mindig csak 1 dolgot csinál. 1x kifúrja betömi ideiglenessel, utána héten kifúrja rájön hogy idegelni kell, idegelés gyökerenként 1 hét, majd a végén 2-2,5 hónap után kész 1 foggal, és akkor nem jó, mert érzékeny gyökértömött fogként is..
Na mindegy, úgy látom megint nekem magasak az elvárásaim.
2013. márc. 18. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!