Milyen összegre számíthatok fogszabályozásnál?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok, nagyon görbék nőttek a fogaim, legfőképpen felül, de szeretnék alulra is fogszabályzót. Most összegyűjtöttem 200 ezret,hamarosan keresek egy orvost konzultárásra. Szerintetek ez az összeg a felső fogsoromra elég lesz egy állandó fogszabályzóra? húzni fognak? A bölcsességfogaim félig kint vannak, számít ez valamit a fogszabályozásban? Amúgy mind1 milyen esztétikailag, csak hasznos legyen. Kb milyen összegre számíthatok? Legfőképpen olyanok komija érdekelne, akik már végig járták ezt az utat.2013. márc. 12. 15:31
1/6 anonim válasza:
Én csak a szükséges infokat szereztem be, még a lóvé hiányzik. Nekem 150-t mondott, 180, ha üvegből kérem, és alsó-felső fogsor. A húzást majd eldöntik, kell e, röntegről megmondják, miért görbék a fogaid. Ha van nekik hely, nem húznak. A szabályzót a 6-os fogra teszik fel, a bölcsességfogat nem érinti elvileg.
2/6 anonim válasza:
Az összeg változó, találsz olyan helyet, ahol kijön ennyiből mindkét ív, meg olyat is ahol egy sem - de számold hozzá a havi ellenőrzéseket meg a végén a levételt, mondjuk az már nem olyan gázos, mert nem egy összegben kell sokat fizetni.
Szóval nézz körül alaposan, a konzultáció a legtöbb helyen ingyenes.
A legtöbb fogorvos nem szereti, ha csak egyik ívre kerül, mert ált. gond szokott lenni a harapással is, azt meg csak mindkét fogsoron lévő fogszabályzóval lehet kezelni.
A bölcsességfogakat általában kiszedik, az hogy kell-e mást is húzni, az orvostól is függ, van aki megoldja nélküle, más az egyszerűbb utat választja, de van olyan, hogy muszáj, mert nem férnek el máshogy a fogaid.
3/6 anonim válasza:
Valószínűleg fognak csinálni röntgenfelvételt és megállapítják hogy kell e foghúzás vagy nem, esetleg hogy nem e kell kiműteni a bölcsességfogaidat. Én valamelyik nap voltam fogszabályzáson azt mondta az orvos hogy felnőttnek 300 000 ft a fogszabi. Szerencsére én még 17 vagyok így 45 000-el megúszom. Érdemes azért szétnézni milyen árak vannak. Biztos van aki olcsóbban csinálja.
4/6 ...Virág... válasza:
nekem alsó felső összesen 51000 ft volt,szóval a negyede a neked rá szánt pénznek.mindenhol másak az árak.A bölcsességfog sztem nem nagyon számít,nem is biztos hogy arra is felrakják :) sok szerencsét hozzá :)
5/6 A kérdező kommentje:
Csak gondoltam ,hogy megírom 500 ezer forintét vállaltak, 250 felül 250 alul, és ez a legolcsóbb fogszabályzó az orvos szerint:/ Van részletfizetésre lehetőség, szóval belevágok, mert muszáj.
2013. ápr. 11. 20:56
6/6 anonim válasza:
Az brutál drága!hova valósi vagy?lehet írtad a kérdésben,de meg nem jutottam el a vegéig..:D ha pl.Budán csináltatod akkor oké,de ha nem ott laksz,akkor full felesleges odáig elmenni..ha odavalósi vagy allor meg gáz,mert jó drága..nekem Pest mellett Sigetszentmiklóson lesz fogszabályzóm egy nagyon modern magánrendelőben,szerintem ott maximum 300-350ezer..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!