Letört a jobb felső 4-es fogamnak a hátsó fele. Kb. milyen összegre számíthatok magánrendelőben a helyreállításáért?
Tömve volt évekkel ezelőtt, aztán most meg kitört evés közben. :( Az eleje megvan, meg egy pici az oldalából, és a csonk. Kb. mennyiért csinálják ezt meg? Sajnos nem állok jól anyagilag, ezért szeretném tudni, mire számíthatok nagyjából. SZTK-ba nem merek menni, mert több fogamat már eltolták sajnos.
Köszönöm annak, aki tud segíteni.
És ha adnál pénzt az SZTK-ban a fogorvosnak? Akkor csak nem rontanák el a fogad, nekem 3-4 éve 35000 volt a gyökérkezelés, mondjuk az más dolog,mint a tiéd!
Szerintem egy 80-100, böngéssz a googlin, vagy felmész egy magánrendelő honlapjára,és ott a telefonszámot felhívod hétfőn,és megkérdezed,ez a legegyszerűbb!
Nem tudom mekkora rész tört ki belőle, de ennek függvényében több variáció van:
1) Ha elég egy sima tömés, az kb. 10-12e Ft.
2) Ha gyökérkezelés kell, akkor kb. 20-25e Ft.
3) Ha korona is kell rá, akkor az plusz 25-30e Ft.
Ezek csak körülbelüli árak a saját tapasztalatom alapján, ami nyilván hely és fogorvos függő, de az előző válaszoló 80-100 ezres becslése szerintem teljesen irreális.
Mennyibe került megcsináltatni?
Hova mentél vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!