Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Melyik elektromos fogkefét...

Neszivass kérdése:

Melyik elektromos fogkefét ajánljátok?

Figyelt kérdés

A Braun Oral-B kínálatából nem tudom eldönteni, melyik a legjobb: a Triumph vagy a Sonic Care?

A Triumph-ban minden extra benne van, ami a többi, alulra pozícionált termékükbe (tehát ez a csúcsmodell), de a Sonic Care kilóg a sorból, mert csak abban van ultrahangos valami.

Ajánlhattok más márkát, típust is, de kérlek, annak szellemében tegyétek, hogy a legjobbat keresem.

Köszönöm!

2009. szept. 14. 07:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Egyiket sem!Hacsaknem akarsz feleslegesen erre költeni!Ha tudod,hogy kell helyesen fogat mosni,egy olcsó,mezei kézi fogkefe is megfelel a célnak,a lepedék eltávolításának.
2009. szept. 16. 13:13
 2/6 A kérdező kommentje:

Aki már tud helyesen fogat mosni, annak azért jó az elektromos fogkefe, aki meg nem, annak meg azért.

Évek óta elektromosat használok, most eljött megint a csere ideje, ezért kérek tanácsot ezzel kapcsolatban. Tehát nem az a kérdés, hogy elektromos vagy nem...

2009. szept. 17. 13:42
 3/6 anonim válasza:
oral-b 3d
2009. nov. 26. 17:48
 4/6 anonim válasza:
Triumph!!! Szerintem nagyon jó!!
2009. nov. 28. 17:11
 5/6 A kérdező kommentje:

Végül a Sonic Care mellett döntöttem, mert húszon-sokezer helyett már 8000-ért dobálták az egyik hiperben utánam.

A fogkefe egyébként kegyetlenül erős, a fogkő egy részét is levési. A fogak közé is bejut, nem csak reklámduma.

Ezek után soha nem akarok már "motorosat", ami picit rázza a kefét...

2009. dec. 29. 13:41
 6/6 Veky ***** válasza:
Azért részben egyetértek az első kommentelővel...
2010. okt. 29. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!