Nagyon Fáj a foghúzás?
Fogszabályzót nem tudom mennyire fájdalmas, a foghúzás érzéstelenítővel nem fájdalmas, ahogy múlik az érzéstelenítő hatása a foghúzás után, akkor viszont érezni fogod meglehetősen...
Fogorvostól esetleg kérdezd meg hogy milyen fájdalomcsillapítót vegyél be ha nagyon fáj...
Fél nap után enyhülni fog azért a fájdalom...
köszi a gyors válasz :)) engem nem zavar ha utána fáj hanem az hogy amikor kihúzzák!! így annyira nem izgulok ...
bocsi hogy OFF -olok de melyik van előbb az hogy felteszik a fogszabit és utána húzzák ki vagy az hogy kihúzzák és utána rakják rá a fogszabit vagy attól függ ....?
Nekem 4 fogamat is kihúzták a fogszabályozó előtt, jó pár éve volt..nem emlékszem arra, hogy azok fájtak volna.
A fogszabályozó feltétele nem fájdalmas, csak felragasztják a fogadra..a fájdalom akkor jön, amikor elkezdi helyére húzni szép lassan a fogaidat, tehát amikor mindig (kb havonta-2 havonta) meghúzzák majd akkor pár napig elég erősen fog fájni.
Ma újra eljutottam a foghúzásig(fogszabályzóm kb 7 éve nincs, ettől független a dolog) a szurit tényleg a szájpadlásomba is belenoymta..Kb 20 mp alatt kikapta, inkább kellemetlen volt, mint fájdalmas.(Először vmi eszközzel megnyomkodta, ide-oda, tiszta erőből..aztán fogta a fogót és kihúzta...) Egyből utána kezdett el fájni..de bevettem rá egy algoflexet és jobb lett. :D Amúgy vérzik mint állat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!