Mennyire fáj fogtömésnél az érzéstelenítő injekció? Hova adják pontosan? Ha kapok érzéstelenítőt tényleg nem fogom érezni a fogtömést?
Figyelt kérdés
Holnap megyek fogorvoshoz, betömik a fogam, és nagyon félek. Sosem bírtam a fogorvost. Tömték már be fogamat, de sosem kértem érzéstelenítőt. Anélkül elég kellemetlen volt, nem fájt, csak egyszerűen kellemetlen volt maga az az érzés, hogy fúrják a fogam egy fúróval. Néhány pillanat volt csak, mikor belenyilalt a fájdalom, bár akkor nagyon fájt, de persze ki lehet bírni. Örülnék, ha egyszer viszont tényleg fájdalommentes lehetne a tömés, gondolkoztam, hogy kérjek-e majd érzéstelenítőt. Azt a fogínybe adják? Mennyire fáj maga az injekció? És utána a tömés tényleg nem fog fájni?2013. márc. 6. 20:50
11/12 anonim válasza:
Én pont ma éltem túl életem első fogtömését. De én kettőt kaptam :O Egyiket fentebb, másikat lejjebb, az ígyem mellé. Kellemetlen, de ha én kibírtam, pedig nagyon alacsony a tűréshatárom, akkor szerintem mindenki. És én csak annyit éreztem, hogy csak matatnak a fogamnál.
(és véletlen megharaptam a fogorvost) xdd
12/12 anonim válasza:
Tudom hogy 3 éves kérdés, DE NE HIGGY SENKINEK HOGY NEM FÁJ!!! Én tegnapelőtt voltam foghúzáson és azt hittem majdnem belehalok csak az injekcióba. IRTÓZATOSAN FÁJT!!! Szúrt, veszített, zsibbasutott meg MINDEN!!! És még most is salyog meg fáj a tű helye és az egész jobb arcom!!! Szóval ENNYIT erről hogy nem fáj!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!