Milyen drága az adrenalin, amit a fogorvos ad be?
Remélem nem asszisztensként állítod ezt, hogy adrenalint ad be a doki. :D
Egyébként 150-160 ft egy ampulla Lidocain/Ultracain, és nem szoktak érte külön pluszpénzt felszámolni.
Fogorvos mellett dolgozol, és ekkorát tévedsz? Az adrenalin az, ami egy kellemes izgalomba kerülő embert elönti. Egy jó nő, egy kaland, egy kéjút.
A fogorvos csak téged tart izgalomban.
Egy milliliteres 1mg/ml töménységű adrenalin ampulla kb. 973Ft, a lidocain, ultracain (ezek a valódi érzéstelenítők, nem az adrenalin) pedig 160Ft/ampulla körül mozognak.
A többi válaszolónak: ADNAK ADRENALINT, de nem vénásan, hanem helyileg, mert csökkenti a vérzést, másrészt pedig megakadályozza az érzéstelenítő "kimosódását".
De szerintem léteznek a fogászoknak előre kevert mixek ezekből, így lehet eltérés az árban.
Viszont ne feledd, hogy a szaktudást is meg kell fizetni, nemcsak az anyagköltséget. Például szerelővel én is jártam már úgy, hogy egy 2000 Ft-os alkatrészért fizettem majdnem 12ezret, mert kiszállási költség, munkadíj, ÁFA stb. is rárakódott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!