Mandula műtét után milyen fájdalomcsillapítót ajánlotok?
Figyelt kérdés
Pontosan 1 hete volt mandulaműtétem (érzéstelenítéssel)de még mindig borzalmasan fáj, ha nyelek. Kaptam Cataflam-V-t de az elfogyott, ezért háziorvossal irattam fel, de ő csak sima Cataflam-ot írt fel (amit ugye nem vízben kell feloldani). Ezt ma kezdtem el szedni, de ugyanúgy fáj, mint mielőtt bevettem. Ez normális? Vagy tudtok valami más vény nélküli fájdalomcsillapítót erre a problémára? Anyukámék szerint már lehet hogy hozzá is szoktam a fájdalomcsillapítóhoz. Ilyen is lehetséges? Mit ajánlotok akkor?
Köszönöm a válaszokat előre is. :) 15/l
2013. márc. 5. 21:29
2/5 A kérdező kommentje:
és azt lehet használni ilyen fájdalomra is?
2013. márc. 5. 21:43
3/5 anonim válasza:
Lehet,próbáld meg! De a Cataflam erősebb fájdalomcsillapító.Ettől függetlenül megér egy próbát.
4/5 A kérdező kommentje:
rendben, köszönöm a válaszokat. :)
2013. márc. 6. 10:10
5/5 anonim válasza:
fagyi... nekem 2x vették ki mert visszanőtt a szemét, és mind 2 alkalommal fagyit kaptam, semmilyen fájdalom csillapítót nem szedtem. 1 hét alatt tűrhető szintre ment a fájdalom, két hét után meg már semmit sem éreztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!