Vácon jó fogorvos? A Zrínyi utcai fogászat milyen, Dr Simon Csillánál járt valaki?
Harmadik vagyok, micsoda véletlen, épp tegnap bukkantam rá véletlenül erre a topikra és meglepve tapasztaltam, hogy már írtam ide korábban. Sok kihagyott, szám szerint kb 6 év után ismét elkezdtem a körzeti fogorvosomhoz (Molnár Csilla) járni (korábban fogszabályzóm volt rengeteg évig, ezért maradt ki ennyi év), s bár rendkívül rettegtem, nagyon gyorsan betömte a fogamat, még az érzéstelenítőt is úgy adta be, hogy semmit nem éreztem belőle (pedig mondta közben, hogy ez a legérzékenyebb rész, nagyon feszítő érzés stb), szóval mondhatni pozitív élményként éltem meg. :D De sajna a fogszabályzó miatt évekig nem volt foglalkozva a fogammal, elég sok megszuvasodott, úgyhogy mostantól minden hónapban meglátogatom a drága fogdokit. :)
Ezzel a regénykével csak azt akartam üzenni, hogy továbbra is nagyon rendes a doki, szépen és fájdalommentesen dolgozik, a legkevésbé sem szadista (és ez az asszisztensre is igaz), szóval továbbra is csak ajánlani tudom!!
Ui. közeli ismerősöm korábban járt Kékesi Annamáriához, s neten is olvastam már, hogy nem kedvelik, meg se próbálja megmenteni a fogat, ráadásul nem is kedves. Ugyanakkor másik közeli ismerősöm ő hozzá jár, pedig már nem is a körzetije, mert szerinte tök laza és kedves... ki tudja, kinek a pap, kinek a paplan. Én akkor is a Csillára szavazok :)
Ha szenvedni akarsz, mert mazochista vagy
akkor Simon Csilla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!