Félek a fogorvosi szűréstől (iskola) a rossz fogaim miatt ki lehet húzni magam ez alól hogy ne kelljen bemennem?
Kötelesek, de miért akarod kihúzni maagd?
Szűrésen semmit se csinálnak veled, csak megnézik a fogaid, meg mondogatnak pár latin kifejezést.
most jol ertem azt mondta a fogorvosod hogy csak akkor lat el ha mar voltal ezen a szuresen? akkor nincs mese osszeszoritod a fogad es bemesz, kibirod. igazabol lehet egy 14 eves lanynak nem vigasz, de tulreagalod az egeszet, meg mindig jobb most 1x egni par osztalytars elott mint kesobb amiatt hogy mufogad van mar fiatalon mert nem csinaltattad meg idejeben. az sokkal rosszabb lesz hidd el.
vagy szolsz a szuleidnek hogy menjetek el fizetos orvoshoz, de ha nem engedhetik meg hogy oda vigyenek akkor nem lesz mas megoldas. bemesz, kemeny leszel es kibirod. nem szabad ennyire hagyni hogy erdekeljen mit szolnak masok. most lehet meguszol 1 kisebb egest, de emiatt lesz kesobb sokkal tobb nagy. a fogaid fontosabbak.
Írtam privit, csak most láttam a kérdésed. :)
Szólj nyugodtan, hogy te csak egyedül mész be. Nincs ebben semmi, nem mondhatnak nemet.
Hú, én már felnőtt vagyok, de az én sulis koromban is hihetetlenül megalázó volt a vizsgálat. Bementünk egyszerre 5-6- an (persze alig fértünk be) aztán az orvos el kezdte oltani azokat, akiknek rossz volt a foga, volt akivel kiabált, volt akit pedig kiröhögött.
Kérdező, szerintem a kísérő tanárrál beszéld meg, hogy bemehess egyedül utolsónak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!