Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mért utálják a cigányokat? én...

Mért utálják a cigányokat? én is cigány vagyok nem barna a bőröm, a szüleim mindent megvesznek nekem nem vagyok szegények se de látom hogy a suliban a tanárok nem úgy néznek rám mint egy magyarra? Miért van ez?

Figyelt kérdés

2013. márc. 2. 22:36
1 2 3
 21/27 anonim válasza:

11. es válaszadó

Én félig cigány vagyok apukám cigány anyukám magyar.És igen nem dolgoznak mert nincs munka!!Kerestek már bánatukban de nem találtak és egy kis segély meg családi pótlék néhány napig tart aztán hónap végéig éhezünk.És honnan tudod hogy a bűnözések 95% cigányok követik el?!Nagy rasszista vagy.Áprilisban vagy Májusban ki fognak lakoltatni már házunk se lesz mi lesz így velem és a családommal?Így is éhen halunk de már házunk se lesz!

2013. márc. 5. 16:15
 22/27 anonim válasza:
Ja és kedves 14-es az összes videó megvan szüntetve a youtube-on mert ez egy náci videó csatorna legalább a youtube nem támogatja eztet
2013. márc. 5. 16:20
 23/27 anonim ***** válasza:

Kedves maxi 5!!!!!!

Én nem vagyok náci és ez nem náciság!!!!!

Nem utálom se a zsidókat se a cigányokat!!!!!!

Csak szeretném felhívni az országra leselkedő veszélyt te hazaáruló senki!

Senki vagy!Véded azokat akik szétszedik az országot, de lehet sőt biztos, hogy te is közéjük tartozol akkor viszont hadd gratuláljak, hogy sikerült annyi vasat leadni , hogy egy gép összejött belőle

2013. márc. 5. 19:04
 24/27 anonim ***** válasza:

Ez nagyon szomorú meg minden ,de! ez sajnos tényleg így van !

Hány zokogó idős nénit láttam már tizenéves fejjel akit kiraboltak a cigány zsebtolvajok a Hős utcánál .Tudod mennyire meghatott? A kis nyugdíjából így sem él meg és kirabolták! Velem kezdenének ki megölném pusztakézzel az összeset ,de a 80 éves nénikkel akik magukra vannak utalva könnyű őket könnyű bántani ez így igazságtalan nagyon.

2013. márc. 5. 19:08
 25/27 anonim válasza:
Nagyon kösz 23. as akkor mért tilltota le a youtube és mért írtál ilyet a válaszadónak és mi van ha ebből kell megélni?!Te mit tennél ha nincs munka , nincs pénz te vagy a senki mit képzelsz , hogy másnak azt a munkáját amivel a kis pénzt szerezte ki fikázod.És amúgy örömmel mondom anyukám kapott egy munkát.És ne nevezz hazaárúlónak szertem a hazámat és szeretni is fogom.Csak az ilyen fajták mint te tönkre teszed
2013. márc. 9. 19:16
 26/27 anonim válasza:

Az első nagyon jól összefoglalta, egyébként csak azt olvastam.

Nem személyeskedésnek szánom: a fajtád nagy átlagban lop, csal, hazudik, élősködik, bűnözik, ordibál, verekedik, erőszakoskodik, tartja a markát a semmire, lenézi a magyart (rasszista megnyilvánulások) és még sorolhatnám. Ez nem európai és nem is magyar norma. Nem véletlen, hogy a franciák, az olaszok sőt Kanada is rugdossa kifele őket.

Az amit a cigányság művel, az ebben a régióban, sőt a világ 150%-án elfogadhatatlan, és ezen 20 éve (vagy több) nem változtatott. Nem is akar, és nem is fog, mert jól elvannak a pénzünkön. Ritka a dolgos, és beilleszkedett az integrált cigány, mint te és a családod.

Már csak gazdasági szempontból is hátrányosak, károsak erre az országra. Milliókat, ha nem milliárdokat öltünk abba, hogy integrálódjanak, és akkor kedvezmények ebben nincsenek is benne, amivel mind, 1től 1ig vissza éltek. És ennek tetejébe, még utálnak is a minket, lenéznek, folyamatos félelembe tartanak, és kihasználnak minket.

Egyedül azért vannak még az országban, mert a cigány kisebbség több szavazatot jelent a kormányoknak, és ezzel élnek is. Jah meg mostani államfő, a "kedves és nem elég mélyen tisztelt" Orbán is cigány...

Ha rajtam múlna az összeset, (és most sem személyeskedem, hanem az átlagot értem ide) kihajtanám a határokon kívülre, aki meg vissza akarna lógni azt a határon lelövetném, és akkor még rohadt olcsón megúszták.

Mondom ezt úgy, hogy 8 évig éltem a közelükben (nyóc ker), és sajna az utóbbi 2 évben egyre több itt a mostani lakhelyemen is. Csak megemlítem az itteni cigánynak 2 luxus kocsija van (Mustang GT 500, Bentley vmi), úgy hogy egy fél napot nem dolgozott, se ő se a família. Ebből a GT-t már szarrá törte, de sebaj mert jön a másik...

És pont annyira voltam rasszista, mint a cigányság a magyarsággal szemben.

Mondjuk annak kifejezetten örülök, hogy a te családod, és benne te is becsülettel próbáltok megélni.

2013. márc. 13. 01:39
 27/27 anonim válasza:

Én tanítom őket. Szinte csak cigányosztályokat, megjegyzem, nagyon fiatal tanár vagyok. Elképesztő különbségek vannak cigány és cigány közt. Némelyik tiszta, szorgos, tisztelettudó, és maga is elítéli a fajtája másik felét, amelyik koszos, büdös, neveletlen.

Pár hónap alatt csúnya tapasztalatokat szereztem. Amikor 3 cigánylány húz egy magyart a földön a hajánál fogva, vagy a pad tetején ugrál, ordít, káromkodik, megtagadja a munkát. 60.000 Ft-ért, úgy, hogy fejlesztő feladatokat gyártok, és igyekszem a lehető legtöbbet elérni...

Ezért az egész társadalom hibás. A kormány úgy kezeli őket, mint az árva gyerekeket, akiket meg kell óvni. De csak rosszat tesz, mert ezek az emberek, akiknek a gyerekei így viselkednek, többnyire nem rendelkeznek erkölcsi értékrenddel, ösztönből cselekednek. A kötelező munka enyhíthetné ezt. Ezen kívül nem kéne velük kivételezni büntetés esetén. Ő is ember, ha bűnözik, kapja meg a méltó büntetését! Miért kap egy cigány enyhébbet, mint akárki más? És végül a társadalom, ami nem tesz semmit. Csak ül és tűr, és nem történik semmi.

Ezeket most azokról a cigányokról írtam, akik szinte kezelhetetlenek. Vallom, hogy lehetne belőlük embert faragni, de nem úgy, hogy többet látja a rossz példát, mint a jót. És egyébként is, amíg az országban ilyen alapvető gondok vannak, akárhogy akarjuk mi, pedagógusok, hogy más legyen, kevesek vagyunk.

2013. máj. 24. 06:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!