Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogamat gyökérkezelték hetekke...

Fogamat gyökérkezelték hetekkel ezelött. Napokig nyitva volt. Beleturkált kikaparta az ideget, tlejesen feltolta és nem éreztem. Betömte, közölte korona kel majd rá, de még nincsen rá pénzem?

Figyelt kérdés
kérdés hogymitöl lehet hogy azóta is hol fáj hol nem. 1 ponton. van amikor nem érzem, vagy van amikor a legpuhábbra is fáj. aztmonddta nagyon sok anyagot kellett rakni bele, és elég kevés fog maradt, . lehet ezért kéne korona? na de mi van ha felrakják és fáj? megvagyok ijedve mert elvileg ma voltam utoljára december óta :)

2013. febr. 28. 19:52
 1/3 anonim ***** válasza:

valószínű nem tisztította ki normálisan,sajnos vissza kell menned.

Korona csak azért kell rá mert az egy halott fog,tehát idővel sérülékeny lesz és letörhet könnyen,de van akinek megmarad, ez nem függ össze a fájdalmaddal.

2013. febr. 28. 21:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha fáj, akkor menj vissza, addig nem szabad rátenni a koronát.
2013. márc. 1. 08:35
 3/3 A kérdező kommentje:
aha.csak ez a fura. ha nem tisztitotta volna ki rendesen akkor éreztem volna utána is, és hol fáj hol nem, szóval nem értem.
2013. márc. 1. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!