Betadinnal tudom-e kezelni a számban a fertőzést vagy nem tudom micsodát? Fehér, gombostű méretű és kegyetlenül fáj!
Figyelt kérdés
Bárányhimlőt most kaptam el és azóta van minden bajom.A szám is szétrepedt arra szőlőzsírt használok.De belül is vannak ilyen kis fehér sebek.Ha kicsit langyos a víz akkor egyből bekönnyezek mert annyira fáj.Enni is alig tudok tőle.2013. febr. 28. 12:35
2/4 anonim válasza:
Egy kicsit csepegtess fültisztítóra és napjában többször azzal kend be. Nem mondom ,hogy azonnal el fog múlni, de meggyorsítja a gyógyulást.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. febr. 28. 12:54
4/4 anonim válasza:
Akkor van egy bakteriális fertőzésed. Vigyázz vele mert elfertőzödik. Valószínűleg ha kimész dokihoz fog fölírni rá egy gyógyszert, ami kiírtja a baktériumokat, de hogyha ezek elpusztulnak közben egy gombásodás kezdődik el a szádban. Ezért már most kezdj el rá Glicerines oldatot kenni. Csepegtetsz fülpiszkálóra és bekened vele az ajkaid és az ínyed belső felét is. Ezt nyugodtan lenyelheted bajod nem lesz tőle. Ráadásul az íze édeskés.
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!