Nő a bölcsesség fogam. Kegyetlenül fáj. Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Bal felül, már eléggé kijött, és van amikor gondol egyet és rohadtul elkezd fájni, most is mindjárt besz*rok úgy fáj. Húzassam ki?2010. ápr. 27. 16:06
1/4 anonim válasza:
néha a fogorvos is csodákra képes, úgyhogy bátran látogasd meg:)
2/4 anonim válasza:
Mondhatok neked tippeket, hogy mit csinálj, de lovagiasan elárulom, hogy nem értek hozzá. A fogorvosnak viszont szakirányú diplomája van, és egy röntgenfelvétel alapján meg tudja mondani neked, hogy ki kell-e húzni a fogat, vagy elég beszedni egy-két fájdalomcsillapítót. Biztos nem emlékszel, hogy kicsi korodban is ordítottál, mint mindenki, amikor nőtt a fogad, ez egészséges fognál is fájdalommal jár, de a bölcsességfog gyakran nő rossz irányba. Tehát irány a szakember.
3/4 anonim válasza:
szija.nekem is nagyon fájt, elmentem orvoshoz, és azt mondta hogy ha nem bújuk ki a teteje 2 héten belűl,akkor menjek vissza,és felvágja kicsit. na mondom azt nem:D és akkor egyik ismerősöm mondta h neki a kislánya is a fogával szenved, ők kaptak ilyen krémet,amit recept nélkül lehet kapni gyógyszertárba. beledörzsölöd az ínyedbe és az kicsit megpuhítja. én naponta vagy 10x kenegettem. és segített. sajnos a nevét nemtudom, kis lila tubus volt. nem volt 1500nél drágább. gyógyszertárba megkérdezed biztosan segítenek:)jobbulást=D
4/4 anonim válasza:
Nekem körülbelül ét éve kezdődött, hogy olyan két három havonta gondol egyet és egy héten keresztül nő, akkor Corsodyl-el szoktam öblögetni és nekem úgy elviselhetőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!