Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Volt már ilyen fájdalmatok?...

Volt már ilyen fájdalmatok? El fog múlni?

Figyelt kérdés
Bölcsességfogam reggel óta érzékeny, ha ráharapok. Konkrétan fáj. Ha piszkálom, nem fáj. Nem lyukas, de van rajta elszíneződés (de doki szerint nem lyukas). Lehet, hogy álmomban rosszul és erősen haraptam rá, és az a baja?
2013. febr. 27. 08:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha ráharapásra fáj, akkor ott valami gyulladás van, gyökérnél, vagy ínytasak, menj másik fogorvoshoz.
2013. febr. 27. 08:58
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, világos hogy van gyulladás, de az nem nem mindegy, hogy mitől. Kihúzatni nem szeretném, ha tényleg lehet, hogy éjjel haraptam rá sokáig túl keményen.
2013. febr. 27. 09:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Várj vele egy kicsit, pár napot, lehet magától elmúlik.
2013. febr. 27. 09:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha holnapra sem múlik el,akkor irány a fogdoki.Ha a fog gyulladt,akkor azt nem valószínű hogy megygyökérkezelik,mivel bölcsességfog és túl hátul van.
2013. febr. 27. 10:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Á, bölcsességfogat nem gyökérkezelnek, hanem húznak :-S. Bár az én dokim azt mondta, hogy töméssel is próbálkozik, ha lyukas. És ez nem is olyan rég még nem volt divat: ha bármi baj volt a bölcsességfoggal, húztak! De ott még nem tartok. Abban bízom, hogy ma éjjel "kipihenem" a ráharapást :-S
2013. febr. 27. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!