Jó napot nekem van egy elhalt fogam és letört egy darab belöle és szuvas is meg van fölötte egy gyulladás Nagyon félek holnap megyek reggel 9-re az sztk-ba meg és el fog múlni a gyulladás az inyemröl? Ez a fog a rágófogam bal oldalt fent van
Hát, nem egy élmény, az biztos, de az injekció után nem fogsz érezni fájdalmat.
Ha viszont be van gyulladva, akkor valószínűleg elsőnek antibiotikumot fognak felírni, hogy lemenjen a gyulladás, és utána húzzák csak ki.
Én már kétszer túléltem :D
A párom a halálán volt, izzadt mint a fene, úgy kellett berángatni a fogorvoshoz mikor húzták a fogát.
Megígértem neki hogy mellette leszek, de mikor beleszúrta az injekciót a fogdoki, rosszul lettem és kimentem :D
A párom túlélte, a végére jót nevetett az egészen.
Csak hazafelé kellett megnyugtatni hogy attól még hogy van egy kis utóvérzése nem fog elvérezni :)
Tehát nyugi, nem egy nagy szám.
Akkor már én is kérdezek. Akkor érdemes kihúzatni, ha már elmúlt a gyulladás? És, ha egyszerre kettőt húznak ki? Tényleg nem fáj? Nekem nagyon alacsony a fájdalomküszöböm.
Meddig vérzik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!