Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fáj az érzéstelenítés a...

Fáj az érzéstelenítés a foghúzás előtt?

Figyelt kérdés
2009. szept. 9. 20:55
 1/9 anonim ***** válasza:

csak egy kicsit.

hallottam már olyat, hogyha gyulladt a fog, akkor fáj, de nekem akkor sem fájt. sajnos korábban elhanyagoltam őket, már 3-at ki kellett húzni, mikor húzták, mindegyik gyulladt volt, de nem fájt se a húzás, se az injekció, inkább csak kellemetlen volt.

bár, lehet, hogy dokifüggő is. az ügyesebbjénél biztos nem fáj.

2009. szept. 9. 21:01
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem fájt csak egy kis "tűszúrás". De fontos hogy maszek fogorvos csinálja, kicsit drágább, de sokkal fájdalommentesebb!
2009. szept. 9. 21:02
 3/9 anonim ***** válasza:
nekem sztk-s fogorvos csinálta, és minden tökjó volt. a szuri kicsit kellemetlen, de simán túllehet élni, fájdalomnak nem nevezném, inkább olyan csípés szerűség. a foghúzásból pedig semmit sem érzel.
2009. szept. 9. 22:30
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát nekem mindig baromira fájt, sokkal jobban ,mint egy vérvétel vagy egyéb injekció. Voltam maszeknál is sztks-nál is. Tök mindegy volt.
2009. szept. 9. 22:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
sztem kimondottan jó érzés
2009. szept. 10. 06:45
 6/9 anonim ***** válasza:
Alig. Eddig azt mondtam volna, hogy a vérvétel jobban fáj, de legutoljára olyan nővér vett vért tőlem, hogy még minimális fájdalmat se éreztem...
2009. szept. 11. 01:40
 7/9 anonim válasza:
Az én fogorvosom még gyümölcsízű zsibbasztó krémmel is bekeni az ínyemet a szuri előtt, semmit nem érzek az ég világon belőle. Bár a gyulladt fognál előfordulhat, de ha normális a dokid, 3 napig gyulladáscsökkentőt szedet veled, mielőtt kihúzza, hogy meg ne őrülj.
2009. szept. 16. 11:28
 8/9 anonim válasza:
100%
Nekm az a halálom mikor azzal az emelővel izélja..olyan érzés mintha feltolnák az agyadba..
2010. márc. 25. 12:48
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem kb 1 órája húzták ki, és a szúrás egy kicsit kellemetlen de nem annyira fáj, most is érzem hogy zsibbad. :)

15/L

2010. máj. 13. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!