Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A fogszabályzógyűrű miatt...

A fogszabályzógyűrű miatt fájhat a fogam?

Figyelt kérdés

Kb. 3/4 éve van fogszabályzóm és 1 hónapja rátettek a hátsó fogamra egy gyűrűt. Csak azt szeretném kérdezni , hogy kilyukadhat vagy elromolhat a gyűrű alatt a fogam? + A fülem is fáj , lehetséges , hogy a fogszabályzó húzza a fogamat és az átsugárzik a fülemre? ( a háziorvos nem látott semmi gyulladást a fülemben)

Köszi :)

2013. febr. 23. 13:11
 1/4 A kérdező kommentje:
*De lehet , hogy a bölcsesség fogam nőne? Vagy menjek el házirovos helyett a fülészetre is , hátha az a doki rosszul nézte?
2013. febr. 23. 13:12
 2/4 anonim válasza:
ha ilyen problémád van nem mondta a fogorvosod hogy azonnal menyél be a szakrendelőbe. nekem azt mondta hogy ha leesik a ligatúra vagy letörik a brecket azonnal menyek be.
2013. febr. 23. 13:19
 3/4 A kérdező kommentje:
Nekem nem esett le semmi sem . Jövőhéten ígyis-úgyis mennem kell fogorvos húzatni a fogszabin. Csak kíváncsiságból kérdeztem , hogy a gyűrű alatt mi lesz a fogammal?!
2013. febr. 23. 13:24
 4/4 anonim válasza:
ne aggódj én mondjuk nem írtam volna ki kérdésre ezt hanem felkerestem volna az orvost de én értékelem hogy megosztod másokkal a problémádat hogy más már számíthasson ilyenekre ezt köszi!
2013. febr. 23. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!