Mitől fájhat a fogam?
Sziasztok két napja annyira fáj a fogam bevan tömve kb2éve eddig nem volt vele semmi most csak így magától mi lehet szerintetek a baj?
Nagyon félek az orvostól.
Ha valami csoda folytán meg tudnánk mondani a távolból, mitől fáj a fogad, akkor sem múlna el tőle. Mindenképpen menj fogorvoshoz, mert javulni biztos nem fog, csak romlani.
Addig is sűrűn és alaposan mosd azt a területet, és próbáld kerülni a savas ételeket, italokat. (Savanyú uborka, rostos gyümölcslé, stb.)
Ha fáj a fogad, menj fogorvoshoz, és megcsinálja. Ne járj úgy, ahogy én nemrég. Azt nem kívánom senkinek. Elhaltak az idegek az egyik fogamban, amiatt kezdett fájni. Pechemre ez pont szilveszterkor, az ügyeleten meg kb. semmit nem csináltak, várhattam másodikáig, addigra azt hittem, beleőrülök, annyira fájt.
Szóval menj el szépen fogorvoshoz. Valószínűleg van rajta egy pici lyuk, de látatlanban senki nem tudja neked megmondani. Kétlem viszont, hogy akkora nagy baj lenne, szóval valószínűleg betömi újra, és kész.
Amúgy meg nincs mitől félni, ha fáj, amit csinál, akkor kapsz egy érzéstelenítőt, és semmit nem fogsz érezni az egészből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!