Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mitől fájhat a fogam?

Mitől fájhat a fogam?

Figyelt kérdés
Lüktető érzés van a jobb alsó 5-ös fogamba nem egyfolytában van amikor nem érzem de van amikor eléggé kellemetlen. Látszani igazából nem látszik rajta semmi egy szürkés pötty de lehet h csak árnyék nem látom teljesen, de biztosan nincs rajta erős feketeség szóval mitől lehet mert valószínűleg nem lyukas. Válaszokat előre is köszönöm szépn!
2012. aug. 28. 17:49
 1/4 poiu ***** válasza:
Ott lehet valami gyulladás, meg kéne mutatni szakembernek.
2012. aug. 28. 18:12
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem ezt fogorvos jobban meg tudná állapítani, mint pár ismeretlen a neten... de simán lehet pl begyulladt, nekem hasonló volt, néha elekzdett fájni, aztán elmentem dokihoz és kiderült, olyan súlyos hogy gyökérkezelni kell. szóvla szerintem ne itt írj ki kérdéseket hanem nyomás a fogorvoshoz mielőbb.
2012. aug. 28. 18:12
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat akkor majd elmegyek fogorvoshoz kérek időpontot:)
2012. aug. 28. 20:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem meg lukas, nem feltétele a bazi nagy kráter, egy kis luk is elég a fájdalomhoz ha az olyan mély, hogy elérte a fogbelet, idegeket. amikor már fáj, ott baj van, minden esetben el kell menni a dokihoz.
2012. aug. 29. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!