Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Akinek cisztája volt a foggyök...

Akinek cisztája volt a foggyökéren, segítene?

Figyelt kérdés

Az előzetes gyökérkezelés, hány alkalmas? Ugyanis az egyik orvos azt mondta, hogy gyökérkezelés + 4 alkalom, a másik meg azt mondta, hogy gyökérkezelés + 2 alkalom.

A másik kérdésem pedig, akinek a ciszta következtében hullott a haja,a műtét után visszanőtt??

2013. febr. 22. 13:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Előzetesen ezt nem lehet tudni,attól függ mennyire szívódik fel,nekem ha jól emlékszem 4-5 volt. Nekem nem hulott a ciszta miatt a hajam,a mütétet nem vállaltam,azóta szerencsére nem volt gondom vele,már 3 éve.
2013. febr. 22. 14:08
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát én mindenképpen vállalom. Olvastam róla, hogy mi mindent okoz. Így is két fogam között van kettőt kell gyökérkezelni. Mégcsak az kéne, hogy további fogaim is rámenjenek. No meg a hajhullás sem túl esztétikus, szóval fájni is fog, be is vagyok tojva, de meg fogom csináltatni, csak túlélem. :-(
2013. febr. 22. 14:17
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sajnos a ciszta miatt ki kellett húzni a fogamat, de előtte erős ízületi fájdalmaim voltak, amik a kihúzást követő 1 hónapon belül teljesen elmúltak.
2013. febr. 22. 14:36
 4/4 anonim ***** válasza:

gyökér kezelés attol fug hány gyökér csatorna ? anyiszor x forrint 3 csatornás 24 000 ft !elsönek kifurja kitakaritja amenyire lehetséges öket kapsz egy tömést ami kiöli az ideget, visza mész 2 jára ujra takaritja átöbliti antibiotikumal lezárja 3 jára ha semi gond elkezdi a gyökeret lezárni de még nem a fogat 4 jére ha nem fájt semi végleges tömést kapsz !késza fogad.

........................................ciszta fog gyokéren az anyi hogy jol ki kell pucolni olykor a fogat elkell tuntetni... ezt már szájsebészeten csinálják sajna. nem ráka ciszta, csak egy kóc ami meg támadja a csontot álkapocsot és gyengévé teszi ha kapsz egy taslit eltörik állad és nem érted miért...eza ciszta

2013. febr. 23. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!