Privát vagy OEP-es fogorvos? (Utóbbiakkal az a problémám, hogy hozzávetőleges árat sem mondanak, legalábbis a XI. kerületben. )
Figyelt kérdés
Szívesen olvasnék tapasztalatokat.Nálam már csak többnyire korona alatti húzásokról lenne szó és potlásokról, 63 éves vagyok.10 éves korom óta rendszeres látogatója a fogászatnak.Jókat hallottam a SOTE Fogklinikájáról is. (Szentkirályi u. 47.)
Előre is köszönöm a javaslatokat.
2013. febr. 20. 15:58
1/3 anonim válasza:
Csak annyiban tudok segíteni, hogy a SOTE valóban nagyon jó ( nem csak a fogászat, hanem a többi is. ) Azt szerintem érdemes lenne kipróbálni.
2/3 anonim válasza:
Én odajárok fogászatra, és nagyon szeretem (már amennyire a fogászatot lehet szeretni :D)
3/3 anonim válasza:
Nekem foghúzás sztk-ban volt,a fogpótlás magánban.Ha az ember gyorsan akarja a dolgot,akkor nyilván magánban érdemes,ha nem szorítja az idő,akkor praktikus lehet a SOTE klinika,mert ott csak anyagköltséget kell fizetni.Különösebben sok tapasztalatom nincs a helyről,egyszer voltam ott fogat tömetni,de csak ügyelet volt a vizsgaidőszak miatt és csak ideiglenessel tömtek,ami 1 hét alatt kihulott és végül betömettem a stomatológián(ahol eredetileg még nem akartak hozzányúlni ahhoz a foghoz,de így kénytelenek voltak,mivel ki volt fúrva:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!