Ma húzták ki a bölcsességfogam, és a friss sebben látni lehet egy fehér valamit. Ez most egy fogdarab, vagy már gyógyul a seb?
Figyelt kérdés
2013. febr. 18. 20:47
1/5 anonim válasza:
A seb az fokozatosan gyógyul. Egyébként nagyon fájt? Mert nekem is ki kell húzni :S
2/5 anonim válasza:
Ha túl nagy a seb, akkor gézt szoktak belenyomni, és arra kell ráharapni, hogy hamarább elálljon a vérzés
3/5 anonim válasza:
Azt a fehér valamit ha megpiszkálod akkr el tudod dönteni kemény -e vagy nem. De általában nem hagynak benne fogdarabot erre nagyon ügyelnek. Inkább pici gyulladás lehet de az elmúlik hamar. Egy két napon belül begyógyul, ha minden jól megy.
4/5 A kérdező kommentje:
Nekem nem a vérzéssel van baj, hanem valami fehér akármi van a sebben.
Egyébként nekem kicsit fájt, mert le volt törve szinte az ínyemig, és kalapács meg véső (legalábbis ahhoz hasonlított :D ) segítségével szedték ki :) De anno a másik oldalon is volt egy hasonló fogam, csak nem volt ennyire letörve, azt meg sem éreztem :) szóval ha nincs letörve nagyon a fogad, akkor meg sem érzed :)
2013. febr. 18. 21:15
5/5 A kérdező kommentje:
Néztem, szerintem kemény :/ de olvastam hogy akár ki is lökődhet, mind1, reggel meglesem, aztán majd eldöntöm hogy irány vissza vagy sem :)
2013. febr. 18. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!