Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » 2 hete műtötték kis a bölcsess...

2 hete műtötték kis a bölcsességfogam és a lukból most kiszedtem egy kis fehér darabot, most az ételmaradék vagy valami más?

Figyelt kérdés
Elég nagy luk maradt a helyén,alul,már meggyógyult egyébként,nem fáj,varratszedésen is minden rendben volt 1 hete.De mi lehet az a fehér?ételmaradék?az a luk összenő majd?mert így akkor mindenféle dolog belefog menni?!
2012. febr. 1. 19:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Vsz. ételmaradék. Össze fog húzódni, elég hosszú ideig tart.Minden evés után alaposan öblögesd ki a szád, ha módod van rá, használj szájzuhanyt.
2012. febr. 1. 19:52
 2/7 anonim ***** válasza:

Több, mint valószínű, hogy ételmaradék.

A lyuk össze fog húzódni, csak az több időbe telik. Addig óvatosabban egyél, vigyázz, hogy nehogy megsértsd ott az ínyed, és fogmosáskor is érdemes odafigyelni, szájzuhanyt alkalmazni.

2012. febr. 1. 19:56
 3/7 anonim ***** válasza:
nekem azt mondta doki hogy ha belemegy esetleg valami azt elöbb utobb ki fogja dobni. néha elkerülhetetlen hogy belemenjen valami.
2012. febr. 1. 20:01
 4/7 Antimod ***** válasza:
Nem fog teljesen összehúzódni, elvileg majd elcsontosodik, ilyesmit magyarázat a doki tíz évvel ezelőtt. Azóta csak óvatosan eszem málnát, mert a kis kemény magjai beleesnek a "gödörbe", iszonyú nehéz kiszedni onnan, és simán begyullad tőle az egykori bölcsességfog helye.
2012. febr. 1. 20:16
 5/7 anonim ***** válasza:

20:16-nak

Nekem is húztak ki bölcsesség fogat, kettőt is. Mindkettő helye mára teljesen sima, nincs gödröcske, semmi. Attól függ, mennyire roncsolódott foghúzáskor az íny.

2012. febr. 1. 20:34
 6/7 Antimod ***** válasza:

"Mindkettő helye mára teljesen sima"

Jó neked, nálam változatlan évek óta, lehet, hogy így is marad.

2012. febr. 1. 20:41
 7/7 A kérdező kommentje:

Nagyon jóó!

Azért szedettem ki hogy ne legyen vele gond...és tessék!

2012. febr. 1. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!