Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fog gyulladás mar 1hete faj a...

Fog gyulladás mar 1hete faj a fogam es szerintem be van gyulladva szerintetek mit csinaljak? A fogorvos kezeli vagy csak kihuzza? Kerlek irjatok

Figyelt kérdés
2013. febr. 16. 18:21
 1/3 A kérdező kommentje:
jah es mit csinaljak a fajdalom ellen?
2013. febr. 16. 18:24
 2/3 anonim ***** válasza:
elmész patikába veszel kataflánt ezt irja fel a fogdoki fájdalom és gyuladás csökentő. mivel fáj, az már nem jo jell nem huza kivétel ha nincsen szét rohadva nyugi...én dokim ha bp vagy tuti meg tesz mindent meg tudja menteni... magán doki tarifa nem csilagos ég. sztk tuti huzák mert nekik nem érdekuk a mentés ha nem az hogy gépsoron melozanak példa egyik ismim 2 fogát akarták kiszedni ,elment magán dokihoz aki egyből mondta nem szabad kihuzni semi bajuk szinte ...!mai napig joka fogai. max győkérkezeli mert már fáj ha még egyben van a fogad... ami nem vészes...
2013. febr. 16. 18:37
 3/3 anonim ***** válasza:

Minél később mész el, annál jobban kiterjed a gyulladás, és annál kisebb az esélye, hogy nem lehet megmenteni, és ki kell húzni.

Én nem maszekhoz járok, olyan dokinőhöz tartozom, aki mindent megtesz, hogy megmentsen egy fogat. Ma már akár háromgyökerű fogat is ki tudnak kezelni.

2013. febr. 16. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!