Ebben az esetben mit lehet tenni?
Szégyellem bevallani, de elhanyagoltam a fogamat tinédzser koromban nagyon. Sok rossz fogam van, egyet már el is kellett távolítani és még egy legfeljebb 2-t ki kell húzni.
Itthon elmentem orvoshoz amikor már nagyon fájt, és el is kezdte szépen kezelni de egész nyár alatt egy tömésig nem jutott el velem, pedig minden héten akár heti háromszor is mentem. Mondta hogy jól alakul, de mikor betömte csak fájt. Így ki kellett szedni. Aztán sajnos úgy jött az élet, hogy felmentem Pestre tanulni, emellett diákmunkát is vállaltam. Nagyon ritkán tudok hazajönni, havi 1-2 akkor is többségiben hétvégén.
De sajnos Pesten meg nem látnak el, mert nem az én körzetem, így SZTK-ba nem tudok menni, pénzem sajnos nincs a teljes kezelésre.
Teljesen kétségbe vagyok esve, én hibám tudom, de most akármennyire helyre akarom hozni sajnos mindenhol falakba ütközök. Már egyre nehezebb az evés, ráadásul a lelki állapotomra is kihat.

Valami bejelentett tartózkodási helyednek kell lennie Pesten is, az ott illetékes orvos el kell lásson. Nem létezik, hogy az összes egyetemista, meg vidéki, sőt külföldi aki kollégiumban meg albérletben lakik, mind hazarohangál fogorvoshoz.
Legrosszabb esetben érdeklődj az iskoládban, csak lesz valami információjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!