A balassagyarmati Zita & Vilmos családi fogászati bt-ről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Milyen az ellátás? Kedvesek? Drága?2013. febr. 10. 17:01
1/3 anonim válasza:
Lehet hogy későn válaszolok már, én Waklernál csináltattam mindig a fogaimat és nagyon szépen és jól dolgozik a felesége pedig anyukámnak szokta csinálni és ő is teljesen meg van vele elégedve.Az árakat most nem tudom de szerintem megéri mert nagyon profik mindketten :)
2/3 anonim válasza:
Nálunk az egész család hozzájuk jár. Apum, mamám Vilmoshoz, anyu, tesóm és én pedig Zitához, mivel ő a körzeti fogorvosunk. Attól függetlenül, hogy a doktornőnek nem kell fizetni a kezelésekért, hiszen TB-re járunk, ugyan olyan profin látja el a dolgát, mint a férje, akinek apuék fizetni szoktak. Én is voltam régebben Vilmosnál egyébként, végtelenül kedves, precíz és vicces figura :) A feleségéről is csak jót tudok mondani, nagyon szépen dolgozik, nagyon kedves és figyelmes a betegekkel. Csak ajánlani tudom őket!
3/3 anonim 

válasza:

Nekem anno nem volt bajom velük, de anyukám fogsorát teljesen elrontotta. Ez évekkel ezelőtt volt.
Viszont nemrég voltam államiban nála, és azt kell mondjam, már nem kéne dolgoznia. Remegő kezű, nagyothalló öregember lett. Nem mennék hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!