PeppyE kérdése:
Mennyibe kerülne?
Figyelt kérdés
Mennyibe kerülne egy alig látható porcelán fogszabályzó SZTKban, csak fölülre? 16/L2013. febr. 10. 00:52
1/1 anonim válasza:
Nekem bő 11 éve volt, akkor került 30 ezer ft-ba, mikor feltették, aztán havonta, ha jól rémlik, 2 ezer ft mikor meghúzták. Én magánorvoshoz jártam, tehát nem a kórházba, szerintem oda nem is jár senki! Diák vagy, tehát a tb valamilyen szinten biztosan támogatja. Nem hiszem, hogy túl drága lenne. Most néztem oldalakat, hát ott a felrakás 150 ezer körül van és havi 5 ezer a húzás. :S szerintem ez kicsit sok, gondolom nincs rajta tb támogatás ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!