Tudnátok ajánlani Budapesten olyan fogorvost, aki olcsón csinál fogszabályzót?
Figyelt kérdés
Nincs sok pénzem sajnos, és már betöltöttem a felnőtt kort. Esetleg tudnátok ajánlani néhány rendelőt? Semmelweis egyetemen csinálnak fogszabályzót?2013. febr. 7. 20:47
1/4 anonim válasza:
Az alapanyag kerül sokba, nem az orvos.
2/4 anonim válasza:
Magánorvosra gondolsz vagy sztk-sra? Az sztk-ban jóval olcsóbb, viszont többet is kell várni rá! Nem tudom mennyire olcsó!
A magánorvos drágább, én is pont most fogok csináltatni fogszabályzót! Kaptam pár tippet, hogy hol vannak rendes dokik! Jövőhéten is megyek kettőhöz konzultációra!
Ha gondolod adok pár tippet priviben!
3/4 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelő, azt megköszönném!
2013. febr. 8. 17:26
4/4 anonim válasza:
13kerben van jo fog doki kedvező árai vannak 2napig kutatam mire találtam és nem csalodtam benne !ha elmész tutira adom elérhetőségét priviben ,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!