MEDCONNEXUS fogászatáról vélemények?
Figyelt kérdés
2013. febr. 1. 11:22
1/3 anonim 

válasza:

Akinél én jártam, azzal nagyon meg vagyok elégedve.
2/3 anonim 

válasza:

Vegyes, mi sokat jártunk oda. Attól függ, kihez mész. A lányomat nagyon megkínozták egy foghúzással. Én parodontologiára jártam hosszú évekig, a régi doktornő nagyon jó volt, csak nagyon fájdalmasan kezelt, a mostani viszont kissé félválról vette a kezeléseket, nem volt alapos, így ki kellett húzatni még 6 fogamat máshol, mert hiába jártam hozzám, olcsó volt, de nem csinált semmit. Viszont nagyon kedves volt. Amit tapasztaltam, hogy nincsenek normális eszközeik, a főnök sajnálja a pénzt vékony tűkre, küretkanalakra, jó sebészcérnára, és ettől is fájdalmasabb a kezelés. A hidamat viszont szépen, korrektül megcsinálták, igaz, nem szóltak, hogy előtte kezelni kéne az ínygyulladást. Szóval inkább olyan sztk-s helyhez hasonlít, mint magánrendeléshez.
3/3 anonim válasza:
A Horváth doktornő jó volt nagyon, de ő elment szülni. Aki helyette lett, valami oroszféleség, rettenetes. Szerintem kezdő lehet, és nagyon béna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!