Fogkövem van, szerinted melyik a jobb módszer?
Naon félek elmenni, voltam úgy kb. 2-3 éve megszólal a nő .. nem kell félni egyátalán nem, fáj, csinálunk neked szép fogakat szilveszterre 150 cm-s 40 kg nő volt :D alig érte fel a széket:D uhh mondom, jól van csak éljem túl :DDDDd
Na amikor elkezdtem.... nem tom mivel csinálta ilyen kampós végű cucc volt bele akasztotta és lekapargatta a nő meg erőlködött többször azt hittem h elesik.... az a nyálelszívó a számba volt nem tom minek az össze nyál a nyakamba volt.. bekente vmi fossal megnéztem a tükörbe, majdnem elszédültem, főleg amikor a nyelvem oda ért ilyen hegyes volt áá fogalmam sincs, azóta KERÜLÖM nem is voltam fogorvosnál Ez mindig ilyen? vagy csak én jártam igy ??????????????????
Van más módszer , szerintetek melyik a jobb?????????
Van olyan, amelyik nem fájdalmas
Am most vissza jött,(alsó) első 4 fogacskánál
naon félek ,de attól is tönkre megy a fogam.
19 vok lassan 20 ba lépek kell fizetni érte, Tb-s orvoshoz meek de ezt sem vágom :D
ui: lehet hülyeség azt nem értem vízkőre ki tudnak találni oldószert :D de fogkőre nem :D kifejleszthetnének vmi olyat ami a fogat nem roncsolja :DDDDDD előszeretettel alkalmaznám
BOCSI HOGY SOKAT IRTAM MÁR MEGINT D:D:D előre is köccyke
szerintem csak te jártál így, mert nekem pl egyáltalán nem fájt, igaz kellemetlen, de semmilyen esetben nem kellene, hogy fájjon.
a fogkő eltávolítást a tb támogatja, nem kell fizetni érte, és keress valami másik fogorvost, ha elmész hozzá tb rendelési időben, megfogja csinálni
"a nő erőlködött"
Szerintem ő kézi fogkőszedővel távolította el a fogköved, az tényleg rossz..olyan mintha kiakarná rántani a fogad. Ma már ultrahangos depurátort (gépi fogkőszedőt) használnak, azzal egyszerű leszedni, nem érzel szinte semmit és nem kell fizetned érte.
A fogkő ellen a leghatásosabb a fogkefe,ezzel lehet megelőzni!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha nem vagy biztos a dolgodban,vegyél lepedékfestő tablettát a patikában és próbáld ki!Hidd el megéri és segít megtanítani az alapos fogmosásra,hacsak nem szeretnél színes fogakkal emberek közé menni!!!
:D am mosok mindennap fogat.. 3* 4* még fogselymet is használok ,tudom hogy kell fogatmosni... naon féltem a fogaimat ...
az orvos azt mondta h hajlamos vok rá nem tom mennyire lehetséges, vmi tuti rosszul csinálok :S na mind1 köcce a választ mkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!