Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fáj a fogam, Gyökérkezelés?

Fáj a fogam, Gyökérkezelés?

Figyelt kérdés

Szijasztok!

15 éves srác vagyok és 4 hete betömték a 1. fogam,nem nagyon látni,nem is fájt elotte csak látni lehetett,hogy romlik ezért kifúrták betömték.Mostan Pedig az orvosom betömte egyik hátsóbb fogam(amire azt mondta ez okozza a fájdalmat).

Aztmondta 6hét múlva jöjjek vissza,másnapra az 1. fogam elkezdett fájni,arcom minimálisan megdagadt,éjjel lüktet a fogam nappal pedig fáj ha ráharapok és néha idonként fáj.A legfurcsább mégis az,hogy miért nem fáj az a fogam amire aztmondta gyökérkezelni kell? csakis az amiben sima tömés van és fáj is,attól tartok begyulladt :S szerintetek mire számítsak a fogorvosnál? (Pozsonyban található a fogorvosom,2 órányi út szóval nem látogathajuk naponta,max hetente 1.jó orvos,rokon ajánlotta,de ez nekem nagyon furcsa,akinek már volt gyökérkezelése gyulladt fogra mondja el nekem milyen volt kérem szépen. elore is köszönöm :)

2013. jan. 30. 12:48
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!