Nagyon érzékeny a fogam, ez elmúlik?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Na arról van szó hogy ma voltam fogorvosnál az érzékenység miatt.Megvizsgálta azt mondta kifogástalan a fogam kívülről de azok alapján amit elmondtam gyökérkezelést kell végrehajtani,ha nem múlna el. tényleg elmúlhat? Ha nem akkor a gyökérkezelés mennyire fájdalmas? Az igaz hogy elszürkül a fog utána?://2012. dec. 17. 17:22
1/13 anonim válasza:
Vagy elmúlik, vagy nem. Ha nem és már midnen hideg-melegtől fájdalmaid vannak, akkor viszont tényleg gyökérkezelés a sorsa.
A gyökérkezelés, ha normális a doki és jól érzéstelenít, akkor egyáltalán nem fáj. Konkrétan nem érzel semmit sem.
Elszürkülhet utána, de ha téged ez esztétikailag zavar, akkor ki lehet cserélni a tömést. Nekem 3 gyökérkezeltből 1 szürkült el teljesen, abban cserélve volt.
Nem kell ennyire félni tőle, én is nagyon féltem, de rájöttem, hogy semmi ok. Csak jó dokit keress. :)
2/13 A kérdező kommentje:
Köszi:) csak az a baj hogy a jobb első frontfogamról van szó:/
2012. dec. 17. 18:27
3/13 A kérdező kommentje:
Az nem lehet hogy a töméssel van valami ?mert kb 1 hónapja volt tömve ez a fogam..
2012. dec. 17. 18:54
4/13 anonim válasza:
Tömés miatt néha elhalnak a fogak sajna.. akkor megvan az ok. Lehet tömni, de attól még érzékeny lesz. Az meg az idegtől van sajna... Ügyes doki mellett úgy fog kinézni, mintha igazi lenne.
5/13 A kérdező kommentje:
Akkor szerinted gyökérkezelés vagy tömessem újra?
2012. dec. 17. 19:45
6/13 anonim válasza:
Ha tömés után hidegre érzékeny a fogad, az normális. Egy idő után el fog múlni. ha melegre érzékeny vagy állandóan érzékeny, az már nem jó, ez esetben sajnos gyökérkezelés kell.
7/13 A kérdező kommentje:
és ha inkább nem gyökérkezeltetem a fogam annak lennének következményei?:/
2013. ápr. 17. 21:26
8/13 anonim válasza:
Akkor sajnos egy idő után már menthetetlen lesz, és ki kell húzni. Inkább kezeltesd!
9/13 anonim válasza:
Érzékeny még a fogad? Ha igen, mire: hidegre vagy melegre?
10/13 A kérdező kommentje:
a hidegre de nem mindig csak néha:/
2013. szept. 2. 23:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!