Nagyon érzékeny a fogam, ez elmúlik?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Na arról van szó hogy ma voltam fogorvosnál az érzékenység miatt.Megvizsgálta azt mondta kifogástalan a fogam kívülről de azok alapján amit elmondtam gyökérkezelést kell végrehajtani,ha nem múlna el. tényleg elmúlhat? Ha nem akkor a gyökérkezelés mennyire fájdalmas? Az igaz hogy elszürkül a fog utána?://2012. dec. 17. 17:22
11/13 A kérdező kommentje:
melegre egyáltalán nem és kopogtatásra is nagyon kicsit érzékeny de állítólag vagyis azt olvastam hogy ha hidegre érzékeny néha az jó jel mert az azt jelenti hogy él a fog..
egyébként az normális hogy 15 éves vagyok?o.O
2013. szept. 2. 23:13
12/13 anonim válasza:
Igen, ha melegre lenne érzékeny, akkor az mindenképpen bajt jelezne.
Az normális, ha egy mély tömés egy ideig érzékeny a hidegre, de már elég sok idő eltelt, szóval inkább nézesd meg, a röntgen megmutatja, ha be van gyulladva a fog. Az orvos tudi fogja, hogy kell-e gyökérkezelés. Ha kell, akkor ne várj vele, mert csak roszabb lesz.
Még az fontos, hogy enyhült közben az érzékenység? Ha igen, akkor lehet hogy elmúlik.
13/13 anonim válasza:
Viszont az nem túl jó, ha kopogtatásra is érzékeny egy kicsit. Ráharapásra, evés közben is érzékeny?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!