Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Pár napja érzek a számban egy...

Pár napja érzek a számban egy kis sebet. Vajon mi ez?

Figyelt kérdés

Szögezzük le, sosem volt herpeszem. 18 éve egészségesek a fogaim, és a szám is. :) Erre pár napja fájó csípő érzést érzek a számban, és látom, hogy egy kis lyuk tátong az ínyemen. Nagyon ijesztő, alig tudok enni tőle, remélem elmúlik, kenem ilyen szájsebgyulladáscsökkentő bizbazzal. Remélem elmúlik.

De akkor is. Mi lehet ez? :S

2009. szept. 1. 22:45
 1/4 anonim ***** válasza:

egy kis seb a szádban. nincs ebbe semmi. 2-3nap és nemlesz ott. gyorsan gyógyulnak ott a dolgok.

lehet éjszaka véletlenül ráharaptál

2009. szept. 1. 22:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Aftának hívják. Igen, elmúlik nemsokára, keress rá, biztos okosabb leszel.:)
2009. szept. 1. 23:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! HA jól látom én is, akkor aftád van. Semmi gond. Orvosolható :) Volat olyan orvosnál én is aki felírt ilyen ecsetelőt, de az szárít nagyon és hosszabb idő alatt gyógyult. Ha azt szeretnéd, hogy hamar és jól gyógyuljon akkor kamilla teával öblögess, két napig precízen, naponta többször, úgy kb. 2 óránként. Nekem mostanában mindig hatott ez, és nem vegyszeres + gyors.
2009. szept. 2. 13:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha afta, okozhatja akár a fogkrém is.
2009. szept. 25. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!