Nekem febr.21.-én rakják fel és aggaszt az,hogy fog-e fájni a felrakása?.:-)
2013. jan. 27. 19:35
1/9 anonim válasza:
Nekem pénteken fogják feltenni, és azt mondták, hogy nem fáj, csak a ragasztónak van keserű íze, meg hát ugye sokáig nyitva lesz a szád és ''elaszalódik''. De állítólag teljesen kibírható, és nem is annyira fáj.
Remélem azért segítettem:-)
2013. jan. 27. 19:43
2/9 anonim válasza:
a felrakás nem. de az utána következő 2-3 napban nem biztos, hogy fogsz tudni tejberizsen és krumplipürén kívül mást is enni :D (tapasztalat.)
2013. jan. 27. 19:46
3/9 anonim válasza:
Felrakni nem fáj, de egy ideig jobb pépesebb ételeket enni :D (nem tapasztalat, sokan mondták)
2013. jan. 27. 19:47
4/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a segítséget és sok sikert az 1. válaszolóna k :-) pusz.
2013. jan. 28. 11:45
5/9 anonim válasza:
Ne félj tőle, annyira nem vészes. Nekem nemsokára leveszik és nagyon fog hiányozni.
2013. jan. 29. 15:36
6/9 anonim válasza:
1. Válaszoló vagyok
Köszi, neked is sok sikert:-) majd megírom, hogy milyen volt:-)
2013. jan. 31. 14:20
7/9 anonim válasza:
1.válaszoló vagyok:-)
Nemrég értem haza, és tényleg nem fáj, csak hihetetlenül unalmas az a 1,5 óra amíg felrakják... Meg ki volt feszítve a szám hogy könnyebben feltegyék a breketteket, és utána olyan mintha "elaszalódott" volna..
De amúgy tényleg nem fáj, sok sikert:-) :-) :-)
2013. febr. 1. 16:05
8/9 anonim válasza:
Nekem egy hónapja van porcelán fogszabályzóm! Nem fájt a felrakás sőt meg sem érzed szóval nyugi! Nekem 2 fogamat(ép) húzták ki a fogszabi miatt de nagyon megérte mivel a felső két 6-os fogam kiállt és már visszamentek hihetetlen mindennap nézegetem hogy hihetetlen hogy máris visszament és még csak egy hónapja van fent! Bár 176nezer Ft-ba került + 6000 Ft ha mész! : ) Sok sikert ! : )
2013. febr. 2. 20:32
9/9 anonim válasza:
nekem tegnap rakták fel,nem tágították és nem fájt(amikor felrakták),de most már fáj..a viasz sem segít :s
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!