Bölcsességfogat kihúzhatja a doki röntgen nélkül? Csak mert szemre azt mondta hogy kihúzza már adta vola is a fájdalomcsillapítós inyekciót, hogy utána kiszedi a fogam. én kiszálltam a székből és eljöttem. Ezt így nem engedem neki
Nekem röntgen nélkül húzta ki a bölcsességfogam,és semmi de semmi bajom nem lett tőle,sőt.
Szíved joga kiszállni a székből,pláne,ha magánorvoshoz mész,de szerintem érdemesebb lett volna megbeszélned vele előtte,így illik.
Ilyet még nem is hallottam! Minősíthetetlen hangnemben beszélt veled az az orvos! Jobb, ha messziről elkerülöd ezt a barbár embert!
Röntgen azért fontos egy bölcsességfog húzásánál, mert azon jól látszik, hogy az állkapocscsontnál hol fut az ideg. Ugyanis ha húzásnál azt megsérti, akár örök életre elveszítheted az ízérzékelésedet, vagy örökké zsibbadást fogsz érezni, jobb esetben "csak" hónapokig. Ez a műtétek nagyon kevés %-ában fordul elő, de volt már rá példa, és erről a szövődményről a normális orvosok szokták tájékoztatni a betegeket, ezt jobb ha tudod.
Jogod van a kezelést megtagadni, erre nem kötelezhet. Ha pontokról beszélt, akkor valószínűnek tartom, h ez tb-s orvos volt. Menj egy lelkiismeretes magán orvoshoz, van épp elég, kérdezgesd az ismerősöket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!