Kinek volt már rezekciója? Milyen fog esetében? Utána milyen volt? Tünetmentes lett a fog?
Gyökércsúcsnál fennálló gyulladás miatt kellene elvégeztetnem a műtétet. A fog azóta már többször lett kezelve, gyógytömés, új gyökértömés, de azóta is érzékeny kocogtatásra. Nyilván egy gyökérkezelt fognál ez nem éppen normális. Valamicskét ment le a gyulladásból, ez látszik panoráma röntgenen, ezért 3 hó haladékot kaptam. Ha nem múlik, erősen ajánlott a rezekció. Vagy kihúzni az egész fogat, és implant...
Frontfogról van szó, 11-es fog.
Műtét után kellemetlen érzés volt? Csak hogy felvágják az ínyem nagy részét itt elöl, attól eléggé parázok... A bölcsesség fog műtéttől nem féltem így, pedig az sem volt egy könnyű menet.
Tünetmentes lett később a fog? Nem volt vele utána gond? Góc? Vagy utána mégis a fog kihúzásánál döntöttetek?
Szintén gyulladás miatt?
Előre is sok sikert :)
igen. csak nekem korona is van rajta :/
köszi :) mondjuk eléggé megrémítettek, amiket itt olvastam.
azért csak túléljük :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!