Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Kinek volt már rezekciója?...

Kinek volt már rezekciója? Milyen fog esetében? Utána milyen volt? Tünetmentes lett a fog?

Figyelt kérdés

Gyökércsúcsnál fennálló gyulladás miatt kellene elvégeztetnem a műtétet. A fog azóta már többször lett kezelve, gyógytömés, új gyökértömés, de azóta is érzékeny kocogtatásra. Nyilván egy gyökérkezelt fognál ez nem éppen normális. Valamicskét ment le a gyulladásból, ez látszik panoráma röntgenen, ezért 3 hó haladékot kaptam. Ha nem múlik, erősen ajánlott a rezekció. Vagy kihúzni az egész fogat, és implant...

Frontfogról van szó, 11-es fog.

Műtét után kellemetlen érzés volt? Csak hogy felvágják az ínyem nagy részét itt elöl, attól eléggé parázok... A bölcsesség fog műtéttől nem féltem így, pedig az sem volt egy könnyű menet.

Tünetmentes lett később a fog? Nem volt vele utána gond? Góc? Vagy utána mégis a fog kihúzásánál döntöttetek?

2013. jan. 21. 10:25
 1/7 anonim ***** válasza:
juuj nekem is a 11-essel kell mennem rezekcióra. március 8-ra kaptam időpontot
2013. jan. 28. 10:59
 2/7 A kérdező kommentje:

Szintén gyulladás miatt?

Előre is sok sikert :)

2013. jan. 28. 12:29
 3/7 anonim ***** válasza:

igen. csak nekem korona is van rajta :/

köszi :) mondjuk eléggé megrémítettek, amiket itt olvastam.

azért csak túléljük :)

2013. jan. 28. 12:40
 4/7 A kérdező kommentje:
Persze, hogy túléljük. Nem is a műtét a gond, hanem ami utána jön. :(
2013. jan. 28. 22:45
 5/7 anonim ***** válasza:
arra gondoltam én is. :) :/
2013. jan. 28. 22:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Sziasztok, megkérdezhetem, hogy mi történt a fogaitokkal?
2013. nov. 25. 01:17
 7/7 anonim ***** válasza:
én végül elmentem egy másik fogorvoshoz, és azt mondta, hogy a rezekció sem garancia, utána is fájhat a fog, csak meg lesz csonkítva, így még rosszabb helyzetbe kerül. tehát nem muszáj megcsinálni. nem mentem el, és csinált egy gyökértömést. tünetmentes nem lett ugyan, de kibírom.. (igazából úgy vettem észre, hogy az én fogam időjárás érzékeny, mert csak télen fáj többnyire) :D
2013. nov. 25. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!