Kiesett a tömésem, és letört a fogamnak majdnem a fele, mit tudnak így csinálni?
Figyelt kérdés
péntekre van időpontom a fogorvoshoz,fájni nem fáj csak nagyon félek, mondhatni az egyik fele letört és megvan dagadva az ínyem,szerintem így nem tudja megfogni és kihúzni,felvágják és úgy, de ahhoz több érzéstelenítő kell?! volt valakinek ilyen? amúgy is félek a fogorvostól,de most...2013. jan. 21. 13:22
1/10 A kérdező kommentje:
tegnap óta öblögettem, mondhatni az ínydagadás már lement, pedig azt hittem megúszom már ezt a 2,5 hónapot fogorvos nélkül. igaz hogy mindig akkor történik valami amikor nem számítasz rá
2013. jan. 21. 13:24
2/10 anonim válasza:
Nem vagyok orvos, így tippelek magam után.
Valószínű lesz egy röntgen, hogy lássák a fog többi része milyen, és az alapján döntenek.
Nekem is anno letört a fogamból, röntgen és tépés.
Hidd el egy szuritól totál nem érzel semmit jó pár órán át. :)
3/10 A kérdező kommentje:
terhesen csinálnak röntgent?
2013. jan. 21. 13:32
4/10 anonim válasza:
Terhesen nem csinálhatnak röntgent, úgyhogy a dokinak a szemére kell támaszkodnia. Majd a doki meglátja, hogy mit lehet vele csinálni. Érzéstelenítőtől nem lesz baja a picinek. A doki tudni fogja, hogy milyet és mennyit szabad ilyen esetben adni. Max megvágja az ínyed, hogyha nem bírja kiszedni a fogat.
5/10 anonim válasza:
Anyukámnak teljesen letört egy foga, és nem látszott ki a fog. Egy másodperc alatt kihúzták neki az ügyeleten. Én magam láttam.
6/10 anonim válasza:
Nekem sem látszott ki az ínyemből a totál letört fogam, és egy pillanat alatt kihúzták, fogalmam sincs hol fogta meg, de nagyon sok műszer áll rendelkezésükre, úgyhogy ne aggódj!
7/10 Ant39 válasza:
A röntgensugárzás károsíthatja az ivarsejtek génállományát. A magzatban fejlődő herék vagy petefészkek különösen érzékenyek a röntgensugárzásra. Ezért kezelik megkülönböztetett figyelemmel a várandós anyákat. A korszerű röntgenkészülékek már sokkal kisebb sugárdózissal dolgoznak, mint a régi típusúak. A diagnosztikai célú röntgenvizsgálat biztos nem árt a picinek: szükség esetén egy fog-, végtag- vagy mellkasi röntgenfelvétel elkészíthető, ha a magzatot ólomköténnyel eltakarják a hasat érő sugárzás elől.
8/10 A kérdező kommentje:
elmentem ma a fogorvos vésni kellett nem volt egy leány álom
2013. jan. 23. 12:34
9/10 anonim válasza:
Sajnálom, de most már legalább túl vagy rajta!
10/10 A kérdező kommentje:
vésték,kalapálták plussz még a szájsebészeten szondát is dugtak a sebbe, normális hogy még fáj az inyem?!
2013. jan. 26. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!