Állami szájsebészet-magán fogászat! Merjek államiba menni bölcsességfog műtétre vagy mindenképp a magán?
Az egyik oldalt a magán orvosom vette ki, meg voltam elégedve, minden jól ment. Kedvezményesen volt 30ezer, mivel sok fogamat megcsináltattam ott, egyébként 50lett volna.
Ismerőseim mondták, hogy ők államiban voltak, nem volt gond, de az kb 10 éve volt, és köztudott, hogy sokat romlott a színvonal, fogászatokon legalábbis biztosan, szájsebészeten nem tudom.
Mit javasoltok, adjak ki pénzt inkább, vagy nyugodtan mehetek államiba?
Nekem azért kellett kiszedetni, mert ferdén félig kibújt és nem tudtam rendesen tisztán tartani a mellette lévő fogat. A felette lévőt is kiszedték, ha már ott voltam. Most nő ki a másik oldalt is fekve, levált az ínyem kicsit és megy be az ételmaradék, ott rohad, hogy szépen mondjam.
Ha kicsit ki van bújva akkor könnyebb kiszedni, de fogszabályozás előtt mindenképp ki kell szedni. Viszont torlódást is okoz, ha bent van a fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!