Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Állami szájsebészet-magán...

Állami szájsebészet-magán fogászat! Merjek államiba menni bölcsességfog műtétre vagy mindenképp a magán?

Figyelt kérdés

Az egyik oldalt a magán orvosom vette ki, meg voltam elégedve, minden jól ment. Kedvezményesen volt 30ezer, mivel sok fogamat megcsináltattam ott, egyébként 50lett volna.

Ismerőseim mondták, hogy ők államiban voltak, nem volt gond, de az kb 10 éve volt, és köztudott, hogy sokat romlott a színvonal, fogászatokon legalábbis biztosan, szájsebészeten nem tudom.

Mit javasoltok, adjak ki pénzt inkább, vagy nyugodtan mehetek államiba?

2013. jan. 21. 10:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Fogszabályzás előtt érdemes kivetetni őket, nekem is így történt. Na meg jobb, ha nem várjuk meg, amíg fájdalmas probléma lesz vele. Szerintem hallgass a fogorvosodra, ha elkezdenek nőni, bőven lesz még időd kihúzatni. Saját tapasztalatom pedig az, hogy sokkal könnyebben és fájdalommentesebben jön ki az a fog, amelyik már (ha csak kicsit is, de) kibújt az ínyből.
2013. jan. 29. 20:45
 12/14 anonim ***** válasza:
neme tavaly nyáron nagyon fájt jobb oldalon fent de az alsó kettő nem, csak elöl összetorlódtak a fogaim mert nyomta őket a ké alsó bölcsességfogam. eddig a jobb alsót vették ki a másik kettőt is ki fogom műttetni. jobb így szerintem
2013. jan. 30. 14:07
 13/14 A kérdező kommentje:

Nekem azért kellett kiszedetni, mert ferdén félig kibújt és nem tudtam rendesen tisztán tartani a mellette lévő fogat. A felette lévőt is kiszedték, ha már ott voltam. Most nő ki a másik oldalt is fekve, levált az ínyem kicsit és megy be az ételmaradék, ott rohad, hogy szépen mondjam.

Ha kicsit ki van bújva akkor könnyebb kiszedni, de fogszabályozás előtt mindenképp ki kell szedni. Viszont torlódást is okoz, ha bent van a fog.

2013. febr. 2. 19:40
 14/14 anonim ***** válasza:
kedvezményesen 30??? nekem minden kedvezmény nélkül 25 000 lesz a műtét.
2013. febr. 3. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!