Bölcsességfog műtét? Tapasztalatok? Előtte szabad enni?
Mármint vésik?
Egyél előtte, mert utána nem tudsz.
Nem fáj, kapsz érzéstelenítőt. A vésés furi, mert olyan,mintha az agyadat fúrnák. Én tankcsapdát énekeltem, az valamennyire elnyomta :))
Mikor kiment az érzéstelenítő vettem be cataflamot. Kb 2napig lábadoztam. Nem lilult be, csak kicsit bedagadt. A varratszedés sem fáj.
Én is ugyanazt tudnám leírni mint az első, bár én Tankcsapdát nem énekeltem :)
Nem fog cseppet sem fájni, csak utána, de vegyél be fájdalomcsillapítót.
Nekem az ínyt kellett felvágni, mert ciszta volt a fogam alatt. A vágás, és a csontmaróval történő fúrás nem fájt, viszont a vésés az igen, elsírtam magam. A harmadik lidocain már-már úgyahogy hatott. Utána kb. 2 napig volt bedagadva az arcom, viszont nem fájt semmim se, tudtam enni és inni.
Javaslom, kérd meg az orvost, hogy ellenőrizze le, hogy kellőképpen el van-e érzéstelenítve a fogad környéke. Mindezt megteheti azzal a kampó szerű szarral (amivel ellenőrzik a fogad, h lyukas-e), úgy hogy az ínyedet megpöccinti vele. Normál esetben nem érzel semmit, viszont ha igen, azonnal kérj érzéstelenítőt. Viszont azóta 3 év telt el, több ismerősöm is túl esett rajta, senki sem panaszkodott arra, hogy fájt-e vagy sem. Kitartást és jobbulást! 28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!